Ongeval bij de sportvereniging. Wat doet u?

ehbo deventer 960Salland Zorgverzekeringen heeft aan 100 sportverenigingen EHBO-tassen geschonken, omdat zij meedoen aan de Salland Clubactie. Om deze zo goed mogelijk te kunnen benutten, organiseert Salland in samenwerking met EHBO Deventer in het najaar workshops voor deze sportverenigingen.

Veel Nederlanders zonder EHBO-kennis zijn niet bereid om eerste hulp te verlenen bij zwaarder letsel, blijkt uit onderzoek. Dat brengt risico's met zich mee, want de juiste hulp kan in de eerste minuten na een ongeval van levensbelang zijn. Ronald van den Berg (bestuurslid EHBO Deventer): "Wij zeggen: je kunt beter iets doen dan niets. Nog beter is het je basiskennis op peil te brengen.

Lees meer op de website van Salland Zorgverzekeringen

Aankomende evenementen

20okt
wo okt 20 @19:30 - 22:30 uur
Reanimatie op externe locatie

Prikbord

Beste leden, a.s. woensdag 17 maart 2021 is de ALV. Deze wordt ook weer online gehouden ivm Covid-19. De agenda, stukken en Teams link zijn te vinden in de nieuwsbrief die 3 maart is uitgegaan.

Als u nog vragen heeft kunt u contact met het bestuur opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mvg

Koninklijke Nederlandse vereniging EHBO afd. Deventer