Reanimatie / AED cursus

NRRNa 13 jaar ben ik gestopt met het plannen van de Reanimatie / AED cursussen. De planning wordt overgenomen door Dick en Joke Oudenampsen.

Met vriendelijke groet,                     Dini Nieuwenhuis

De EHBO vereniging Deventer is gecertificeerd en erkend door de
Nederlandse Reanimatie raad. Deze raad heeft richtlijnen uitgevaardigd t.a.v. reanimatie voor hulpverleners. U kunt op de NRR site de richtlijnen vinden.

AEDNaast de EHBO opleiding verzorgt de EHBO vereniging Deventer voor particulieren, bedrijven en instellingen cursussen in reanimatie en AED (automatische externe defibrillator). De opleidingen worden gegeven door gediplomeerde docenten.

De cursus reanimatie/AED-bediener.
Duurt 1 avond van 3 uur
De kosten bedragen euro 35,00 *) per deelnemer.

Dreanimatiee herhalingscursus reanimatie/AED bediener.
Duurt 1 avond van 3 uur.
De kosten bedragen euro 25,00 *) per deelnemer.

De cursussen worden gegeven in ons verenigingsgebouw aan de Enkstraat 60 te Deventer.
Bij voldoende deelnemers kunnen wij ook bij u op locatie komen.

De cursussen worden uitsluitend in de avonduren gegeven.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dick en Joke Oudenampsen. Het liefst per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wilt u zich aanmelden voor de Reanimatie / AED cursus registreer u dan eerst op deze website, nadat u ingelogd bent kunt u zich aanmelden voor de cursus.

 

*) Genoemde prijzen onder voorbehoud.

Prikbord

Beste leden, a.s. woensdag 17 maart 2021 is de ALV. Deze wordt ook weer online gehouden ivm Covid-19. De agenda, stukken en Teams link zijn te vinden in de nieuwsbrief die 3 maart is uitgegaan.

Als u nog vragen heeft kunt u contact met het bestuur opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mvg
Het Bestuur

Adres

Koninklijke Nederlandse vereniging EHBO afd. Deventer
Enkstraat 60, 7413 TR Deventer
Postbus 146 / 7400 AC
Meer contact gegevens..