Opleiding voor Bedrijven

ehbo 112x150EHBO Deventer wil u als bedrijf de mogelijkheid bieden om kennis te maken met de EHBO in alle vormen.
Hiervoor bieden wij u een tal van mogelijkheden, te weten;

 • Volledige basiscursus  10 lessen van 2 uur. Dit is inclusief examen volgens de normen van het Oranje Kruis en daarbij een Europees geldend diploma

 • Reanimatie/AED trainingen inclusief examen en diploma

 • Herhalingslessen zodat het diploma geldig blijft

Onze vereniging bestaat al ruim 80 jaar en wij werken nauw samen met de gemeente Deventer en het VVV. Op dit moment doen wij nagenoeg alle evenementen in en rond Deventer. Denk hierbij aan; Dickens festijn, Deventer op stelten, Boekenmarkt, Smaak van Deventer en ga zo maar door.

Van overheidswege uit is het verplicht om als bedrijf BHV-ers in dienst te hebben, dit zal ongetwijfeld ook bij uw bedrijf het geval zijn. Buiten deze BHV-ers is het voor het bedrijf ook handig om EHBO-ers in dienst te hebben. De medewerkers met een EHBO diploma hebben net wat meer inzicht hoe ze moeten handelen bij calamiteiten met slachtoffers dan iemand met alleen een BHV opleiding. 

Als EHBO vereniging willen wij u in de gelegenheid stellen om onze kennis met u te delen. Omdat wij een vereniging zijn, kunnen wij bovengenoemde mogelijkheden tegen leuke prijzen aanbieden (prijs volgt aan einde van dit bericht).

Alle cursussen/workshops kunnen bij u op het bedrijf aangeboden worden of, als daar geen mogelijkheid/ruimte toe is, bij ons in het eigen verenigingsgebouw in Deventer.

Wanneer u voor een basiscursus of reanimatie/aed-cursus kiest, dan zorgen wij ook voor alle benodigde materialen en de herhalingslessen. Tevens zijn de mensen die hieraan deelnemen, automatisch lid van onze vereniging. Het volgen van herhalingslessen per jaar is kosteloos en is inbegrepen bij de contributie van de vereniging.

Zoals beloofd volgen hier de prijzen van de cursussen;

 

 • Basiscursus inclusief landelijk examen €225,- *)     
  Dit wordt volgens de regels van het Oranje Kruis uitgevoerd.
  Het examen wordt afgenomen door een erkend arts en een instructeur van het Oranje Kruis. Bij slagen ontvangt de deelnemer een diploma dat Europees erkend is.

 • Reanimatie/AED €30,00 *)
  (minimale 4 personen, maximaal 6 personen)

 • EHAK (eerste hulp aan kinderen) € 75,- pp *)
  Inclusief boekje en officieel certificaat van het Oranje Kruis.

Wij hopen u zo een idee te hebben gegeven van wat wij voor u kunnen betekenen en wat wij doen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hebben het streven om binnen 14 dagen te reageren.

Wij hopen u en uw medewerkers te mogen begroeten op een van onze cursussen.

*) Prijzen onder voorbehoud

Aankomende evenementen

Geen evenementen

Prikbord

De Basisopleiding tot EHBO-er wordt bij onze vereniging door gediplomeerde docenten van Het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad gegeven.

Afhankelijk van het aantal aanmedlingen voor een basisopleiding EHBO wordt er dit jaar een basisopleiding verzorgd.

Lees meer...

Adres

Koninklijke Nederlandse vereniging EHBO afd. Deventer
Enkstraat 60, 7413 TR Deventer
Postbus 146 / 7400 AC
Meer contact gegevens..