Opleiding voor Bedrijven

ehbo 112x150EHBO Deventer wil u als bedrijf de mogelijkheid bieden om kennis te maken met de EHBO in alle vormen.
Hiervoor bieden wij u een tal van mogelijkheden, te weten;

 • Volledige basiscursus  10 lessen van 2 uur. Dit is inclusief examen volgens de normen van het Oranje Kruis en daarbij een Europees geldend diploma

 • Reanimatie/AED trainingen inclusief examen en diploma

 • Herhalingslessen zodat het diploma geldig blijft

 • Workshops dit doen we in samenwerking met u, zodat de workshop geheel op uw bedrijf is aangepast. Iedereen die aan de workshop heeft deelgenomen ontvangt een certificaat van deelname. Dit kunt u aan het dossier van uw medewerkers toevoegen.

Onze vereniging bestaat al 75 jaar en wij werken nauw samen met de gemeente Deventer en het VVV. Op dit moment doen wij nagenoeg alle evenementen in en rond Deventer. Denk hierbij aan; Dickens festijn, Deventer op stelten, Boekenmarkt, Smaak van Deventer en ga zo maar door.

Naast onze samenwerking met de gemeente Deventer en het VVV, zijn wij ook een samenwerkingsverband aan gegaan met de zorgverzekeraar uit Deventer, ENO/Salland zorgverzekeringen. Hierdoor is het misschien nog aantrekkelijker voor uw bedrijf en medewerkers om bij ons een vorm van EHBO te volgen. Salland biedt namelijk een collectiviteitskorting aan die kan oplopen tot 7 % voor leden van de EHBO vereniging. Wilt u hier verder informatie over, kijk even op onze site www.ehbo-deventer.nl hier staat een link naar de site van zorgverzekering Salland.

Van overheidswege uit is het verplicht om als bedrijf BHV-ers in dienst te hebben, dit zal ongetwijfeld ook bij uw bedrijf het geval zijn. Buiten deze BHV-ers is het voor het bedrijf ook handig om EHBO-ers in dienst te hebben. De medewerkers met een EHBO diploma hebben net wat meer inzicht hoe ze moeten handelen bij calamiteiten dan iemand met alleen een BHV opleiding. Iemand met een BHV opleiding krijgt van alles een heel klein beetje en de EHBO-er heeft ook een stukje kennis van medisch handelen.

Als EHBO vereniging willen wij u in de gelegenheid stellen om onze kennis met u te delen. Omdat wij een vereniging zijn, kunnen wij bovengenoemde mogelijkheden tegen leuke prijzen aanbieden (prijs volgt aan einde van dit bericht).

Alle cursussen/workshops kunnen bij u op het bedrijf aangeboden worden of, als daar geen mogelijkheid/ruimte toe is, bij ons in het eigen verenigingsgebouw in Deventer.

Wanneer u voor een basiscursus of reanimatie/aed-cursus kiest, dan zorgen wij ook voor alle benodigde materialen en de herhalingslessen. Tevens zijn de mensen die hieraan deelnemen, automatisch lid van onze vereniging. Het volgen van 5 herhalingslessen per jaar is kosteloos en is inbegrepen bij de contributie van de vereniging.

Zoals beloofd volgen hier de prijzen van de cursussen;

 • Basiscursus inclusief landelijk examen €175,00    
  Dit wordt volgens de regels van het Oranje Kruis uitgevoerd.
  Het examen wordt afgenomen door een erkend arts en een instructeur van het Oranje Kruis. Bij slagen ontvangt de deelnemer een diploma dat Europees erkend is.

 • Reanimatie/AED €30,00
  (minimale 4 personen, maximaal 6 personen)

 • Workshop van 4 uur of anders in overleg  €45,00 pp
  (Dit is inclusief certificaat van deelname minimaal 6, maximaal 12 personen)

 • EHAK (eerste hulp aan kinderen) € 75,- pp
  Inclusief boekje en officieel certificaat van het Oranje Kruis.

Wij hopen u zo een idee te hebben gegeven van wat wij voor u kunnen betekenen en wat wij doen. Mocht u n.a.v. dit artikel nog vragen hebbenof wilt u een keer een afspraak maken om het een en ander toegelicht te krijgen, mail of bel dan met onze opleidingscoördinator, Ronald van den Berg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-21836551)

Wij hopen u en uw medewerkers te mogen begroeten op een van onze cursussen.


Aankomende evenementen

Geen evenementen

Prikbord

Beste leden, a.s. woensdag 17 maart 2021 is de ALV. Deze wordt ook weer online gehouden ivm Covid-19. De agenda, stukken en Teams link zijn te vinden in de nieuwsbrief die 3 maart is uitgegaan.

Als u nog vragen heeft kunt u contact met het bestuur opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mvg
Het Bestuur

Adres

Koninklijke Nederlandse vereniging EHBO afd. Deventer
Enkstraat 60, 7413 TR Deventer
Postbus 146 / 7400 AC
Meer contact gegevens..