Opleiding voor Bedrijven

ehbo 112x150EHBO Deventer wil u als bedrijf de mogelijkheid bieden om kennis te maken met de EHBO in alle vormen.
Hiervoor bieden wij u een tal van mogelijkheden, te weten;

  • Volledige basiscursus  10 lessen van 2 uur. Dit is inclusief examen volgens de normen van het Oranje Kruis en daarbij een Europees geldend diploma

  • Reanimatie/AED trainingen inclusief examen en diploma

  • Herhalingslessen zodat het diploma geldig blijft

  • Workshops dit doen we in samenwerking met u, zodat de workshop geheel op uw bedrijf is aangepast. Iedereen die aan de workshop heeft deelgenomen ontvangt een certificaat van deelname. Dit kunt u aan het dossier van uw medewerkers toevoegen.

Lees meer: Opleiding voor Bedrijven

Opleiding voor Scholen

ehbo 112x150EHBO vereniging Deventer wil zich even aan u voorstellen. Wij zijn een vereniging die al ruim 75 jaar bestaat en in die jaren een goede samenwerking heeft opgebouwd met de gemeente Deventer en het VVV.

Als vereniging zijn wij bij tal van grote en kleine evenementen in de wijde omtrek van de gemeente Deventer aanwezig. Buiten deze evenementen verzorgen wij ook nog de nodige cursussen en workshops. Bij u op school worden de opleidingen verzorging/verpleging en sport en spel gegeven. Nu hebben wij vernomen dat EHBO ook onderdeel vormt binnen deze opleidingen (misschien nog binnen andere opleidingen). Nu twijfelen wij niet aan uw deskundigheid, in tegendeel, maar onze ervaring leert ons dat er nogal verschillend met het stukje EHBO/reanimatie/AED wordt omgegaan.

Lees meer: Opleiding voor Scholen

Aankomende evenementen

Geen evenementen

Prikbord

Beste leden, a.s. woensdag 17 maart 2021 is de ALV. Deze wordt ook weer online gehouden ivm Covid-19. De agenda, stukken en Teams link zijn te vinden in de nieuwsbrief die 3 maart is uitgegaan.

Als u nog vragen heeft kunt u contact met het bestuur opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mvg
Het Bestuur

Adres

Koninklijke Nederlandse vereniging EHBO afd. Deventer
Enkstraat 60, 7413 TR Deventer
Postbus 146 / 7400 AC
Meer contact gegevens..